Bridgestone-rengasturva

Kirjaudu sisään Rekisteröidy

TURVALLISESTI JA HUOLETTOMASTI LIIKENTEESSÄ –
BRIDGESTONE-RENGASTURVA

Saat maksuttoman Bridgestone-rengasturvan
24 kuukaudeksi ostaessasi uuden Bridgestone-rengassarjan
henkilöautolle tai SUV/4x4:lle 16 tuumasta alkaen tai pakettiautoille missä tahansa koossa –
yksinoikeudella ainoastaan osallistuvilta jälleenmyyjiltä.

Osallistuvat jälleenmyyjät

NÄIN SAAT UUDEN BRIDGESTONE-RENGASTURVAN

  1. Osta neljä uutta Bridgestone-rengasta ja asennuta ne
  2. Rekisteröidy 14 vuorokauden sisällä
  3. Saat 24 kuukauden rengastakuun!

Saat osallistuvista rengasliikkeistä oikeuden ilmaiseen Bridgestone-rengasturvaan ostaessasi ja asentaessasi 4 uutta Bridgestonen kesä-, talvi- tai ympärivuotista rengasta, jotka ovat kooltaan vähintään 16 tuumaa henkilöautoille tai SUV/4x4:lle tai mitä tahansa kokoa pakettiautoille.

Sinun on rekisteröidyttävä 14 päivän sisällä ostopäivästä tällä verkkosivustolla, jotta voit aktivoida Bridgestone-rengasturvan uusille renkaillesi. Rekisteröitymistä varten tarvitaan muutamia henkilötietoja, tietoja ajoneuvostasi sekä ostotodistus (kuitti, lasku).

Osallistujat voivat olla sekä yksityisasiakkaita että yritysasiakkaita. Kun olet rekisteröinyt ensimmäisen rengassarjan ajoneuvollesi, voit ilmoittaa jopa yhdeksän muuta ajoneuvoa ja kullekin korkeintaan kaksi rengassarjaa.

Mitkä vauriot Bridgestone-rengasturva kattaa?

Renkaat altistuvat monille vaaroille joka päivä! Bridgestone-rengasturva antaa sinulle suojan 24 kuukauden ajan seuraavissa tilanteissa: reunakiveysvauriot, naulojen kaltaisten vierasesineiden aiheuttama viilto- tai pistovahinko, rengaspalo ajoneuvon syttyessä tuleen.

Vahinkotapauksessa sinulle korvataan jopa 100 % vararenkaiden ostohinnasta rengasturvaan kuuluvien renkaiden iän mukaisesti. Perusedellytys ostohinnan korvaamiselle on, että vaurioituneen renkaan jäljellä olevan urasyvyyden on oltava vähintään 4 mm. Hyvitys porrastetaan seuraavan taulukon mukaisesti*:

Osallistumisehdot

Huom! Jos puhjennut rengas on korjattavissa, se ei kuulu rengasturvan piiriin. Korjauskulut on renkaan ostajan maksettava itse, eikä niitä korvata.

Rengasturvan lisäksi rekisteröitymällä kampanjaan saat myös 100% TYYTYVÄISYYSTAKUUn*:

Jos et ole kuukauden sisällä ostopäivästä tyytyväinen ostamiisi renkaisiin, saat 100% rahat takaisin, kun palautat renkaat niiden ostopaikkaan ja teet hyvityspyynnön tällä kampanjasivulla.

TYYTYVÄISYYSTAKUU
*Rengastyöt eivät sisälly rengasturvaan ja tyytyväisyystakuuseen. Jos töiden osuutta ei ole eritelty renkaiden ostokuitissa, hyvityssummasta vähennetään 20€/rengas.

Mitä vahinkotapauksessa tulee tehdä?

Osta vahinkotapauksessa uusi rengas valitsemastasi liikkeestä. Ilmoita vahingosta kahden viikon sisällä vararenkaan ostamisesta tänne rengasturvaportaaliimme. Valitse asiakasalueelta asianmukainen rengas(sarja) ja lataa kuva laskustasi sekä vaurioituneesta renkaasta portaaliimme, niin vahinkoilmoituksesi on valmis.

Kun olemme tarkastaneet ja hyväksyneet hakemuksesi, ostosi hyvitetään sinulle osallistumisehtojen mukaisesti. Bridgestone pidättää itsellään oikeuden hakea vaurioituneen renkaan kahden viikon sisällä jälleenmyyjältä tarkastettavaksi.

Rengasturvan aktivoiminen

VOIMASSA OLEVAT RENGASTURVAT

Kirjaudu asiakasalueelle voidaksesi tarkastella voimassa olevia rengasturviasi tai ilmoittaaksesi uusia Bridgestone-rengassarjoja rengasturvaan.

Näytä turva(t)